Műanyag bejárati ajtó

A bejárati ajtó, lehet műanyag bejárati ajtó, fa bejárati ajtó, alumínium bejárati ajtó vagy acél bejárati ajtó., de a műanyag bejárati ajtók egyre nagyobb teret hódítanak a bejárati ajtó piacon

A műanyag bejárati ajtó minden esetben hőszigetelt, ellenáll a környezeti hatásoknak, UV sugárzásnak, ellenben az alumínium bejárati ajtóval vagy az acél bejárati ajtóval.

Az egyedi méretben gyártott műanyag bejárati ajtóink már mind legalább 5 légkamrásak, a 3 légkamrásak csak a raktárkészletből megmaradt ajtók. Az  ajtó típusát a belerakott úgynevezett panel adja meg, melyet egy panelkatalógusból kell kiválasztani. Lehet tömör, üveges, akár csiszolt, ólmozott vagy tiffany üveggel. A műanyag bejárati ajtó panelját biztonságosabbá lehet  tenni, MDF vagy acélmerevítéssel, mely az ajtó paneljába van beépítve teljes szélességében és hosszában, így nem lehet könnyedén berúgni vagy egy hőlégfúvóval beolvasztani.

A műanyag bejárati ajtóink GU csapos rúdzárral vannak szerelve, melyek 5 ponton záródóak, 5 légkamrás profiljának falvastagsága az előírt 3mm-es, az acélmerevítés a teljes hosszúságában végigfut.

A bejárati ajtókat egyedi méretben rendkívül rövid, 2 hét szállítási határidővel vállalunk. Ajtóinkra 7 év garancia van.

A bejárati ajtó színe nem csak fehér lehet, hanem egy oldalán vagy mindkét oldalán fautánzatú. Ekkor különösen kell figyelni arra, hogy a műanyag bejárati ajtó megfelelő minőségű legyen, mert ebben az esetben a nagyobb hőtágulás miatt merevebbnek és ellenállóbbnak kell lennie .

Az ajtóhoz rendelhető fix felül-vagy oldalvilágító, tetszés szerint választható katedrál üveggel. A műanyag bejárati ajtók lehetnek akár kétszárnyúak, szimmetrikus vagy aszimmetrikus verzióban. Ezen kívül a nem csak a fent említett panelos lehet, hanem lehet  végig üveges, akár egy vagy több tetszés szerinti szárnyosztóval. Így akár az is megoldható, hogy a szárnyosztója alatti részt stadúrbetéttel töltjük ki, amibe akár a kis házi kedvencek átjáró ajtaja is beszerelhető.

Forrás: www.nyilaszaro-centrum.net

Tags: , , ,

Comments are closed.