Műanyag ablakok

Az általunk forgalmazott 5 légkamrás műanyag ablakok ára szinte utolérhetetlen, minősége pedig kiváló.

A műanyag ablak szélessége/beépítési mélysége 70mm-es. A profil „A” kategóriás, vagyis a műanyag ablak profiljának vastagsága az előírt 3mm, nem kevesebb, az elválasztó lamellák, amelyek az ablak profiljának légkamrái számát adja meg nem újrahasznosított alapanyagból készülnek, a profilt merevítő acélmerevítések vastagsága pedig szintén az előírt vastagságú és minőségű.

Az 5 légkamrás műanyag ablakunk a világhírű német Veka profilból készül. Az 5 légkamrás ablak vasalatát szintén egy világhírű német cég a Roto gyártja, mely alapesetben tartalmazza a résszellőzőt és a hibás működtetés gátlót.

Az 5 légkamrás műanyag ablakunk automata gépsorokon készül, és minőségellenőrzésen esik át. Alapesetben U=1,0W/m2K hőveszteségű üveget teszünk az 5 légkamrás ablakokba, de természetesen plusz felárért 3 rétegű, még jobb hőszigetelésű üveggel is készíthető az 5 légkamrás műanyag ablak.

Szállítási határideje is nagyon jó, minden péntektől számítva 10 nap alatt elkészül.

Természetesen nem csak fehér, hanem egy vagy mindkét oldalán fautánzatú vagy akár bármely extra színű is lehet az 5 légkamrás műanyag ablak. Garancia tekintetében 7 évet  ablakainkra, de legalább 30 évig probléma nélkül el kell lássa feladatát.

Raktárkészletet is tartunk szabvány méretekből 5 légkamrás műanyag ablakokból, így azok szükség esetén azonnal elvihetők, ha sok a 10 napos szállítási idő. A műanyag ablakaink minden szükséges és előírt építőipari engedéllyel és minősítéssel rendelkeznek.

Tags: , , , ,

Comments are closed.